Lundborgvej 10 | 8800 Viborg
Se åbningstider
Bosch Car Service Viborg
86 61 10 11
Lundborgvej 10 | 8800 Viborg

Cookies & Persondatapolitik

Persondatapolitik

Ved at benytte denne hjemmeside www.bosch-viborg.dk accepterer du, at Bosch Car Service Viborg behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Når man besøger hjemmesiden, vil du blive bedt om at aflevere oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnumre, i forbindelse med tilmelding til en eller flere services. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere svar og ydelser til dig.

Disse oplysninger vil vi aldrig sælge eller på anden måde videregive uden din udtrykkelige tilladelse. Oplysningerne er sikre hos os. Hvor ikke andet er angivet, sendes og opbevares disse oplysninger ikke krypteret. Alle data er dog beskyttet bag en firewall.

Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.


Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger er underlagt Persondataloven samt GDPR pr. 25. maj 2018. Personoplysningerne registreres hos Bosch Car Service Viborg. Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål i vores persondatapolitik. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.


Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Datasikkerhed
 

Dine personoplysninger behandles sikkert og fortroligt, uanset om der er tale om tilmelding til nyhedsbrev eller du er kunde hos Bosch Car Service Viborg. Vi behandler dem i overensstemmelse med lovgivningen og de bliver kun anvendt til det formål, de er indsamlet til og som der er givet samtykke til. Oplysningerne gemmes til de ikke længere er relevant. Bosch Car Service Viborg bruger tredjeparter, fx. til hostning af server, håndtering af betaling mv.

Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Bosch Car Service Viborgs vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Den dataansvarlige for opbevaring af dine data er Bosch Car Service Viborg 

Logstatistik
Logstatistik bruges på 
www.bosch-viborg og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende en hjemmeside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
På 
www.bosch-viborg  anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktionaliteter.

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv, men for at rette kontakt til os via vores kontaktformular, kan du blive bedt om at oplyse følgende personlige oplysninger:

* navn
* adresse
* telefonnummer
* e-mail
* CVR – kun ved firma

Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:
Administrationen og support.

Supplerende oplysninger om data sikkerhed og krypteringer:
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret via SSL-forbindelse.
Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. 
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

 

 

Indsigt:
 

Du vil altid kunne få indsigt i dine oplysninger hos Bosch Car Service Viborg. Hvis der er fejl eller mangler i vores oplysninger, rettes de hurtigst muligt. Ønsker du ikke længere at være registreret hos os, sletter vi dine oplysninger inden for 14 dage efter vi har modtaget en skriftlig henvendelse fra dig vedr. dette.

Webstatistik

Vi anvender webstatistik, blandt andet for at finde ud af, hvilke af vore produkter, der er de mest populære.

 

Cookies

På www.Bosch-Viborg anvender vi cookies.

En cookie er en lille passiv data-fil, som ligger på din computer og hjælper dig til at huske tidligere besøgte hjemmesider samt dine præferencer. Fx. kan en cookie huske, om du kigger efter værktøj og ikke lamper og derned får du flest visninger og tilbud på værktøj. Cookies bruges derfor også i forbindelse med annoncering, da bannerannoncer m.m. bliver målrettet dine præferencer.

Cookies bruges bl.a. til statistik i Google Analytics samt øvrige trafiksporinger. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

For at kunne videreudvikle og forbedre Bosch Car Service Viborg hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

Bosch Car Service Viborg anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.agilease.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

På www.agilease.dk anvendes _ga cookies via Google Analytics som tildeler den besøgende et unikt ID. Det bruges til at følge hvordan hjemmesiden bruges. Disse data gemmes i 26 måneder.

Øvrige trafiksporinger anvender _paq som tildeler den besøgende et unikt ID. Det bruges til at følge hvordan hjemmesiden bruges. Disse data gemmes i så længe vi finder dataen relevant.

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Bosch Car Service Viborg ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.bosch-viborg.

Cookies er anonyme og indeholder derfor ingen personlige data. Data-filen er passiv og kan derfor ikke sprede virus eller skade computeren eller programmerne.

 

Fravalg af cookies:
 

Du kan til enhver tid slette alle dine cookies fra din computer eller aktivt vælge det til eller fra ved hver enkelt hjemmeside. Til- og fravalg af cookies skal gøres i computerens browserindstillinger og derfor kan hjemmesideudbyderen ikke kontrollere eller ændre det. Du skal dog være opmærksom på, at ved fravalg af cookies, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.
 

Sletning af cookies:
 

Fortryder du accept af cookies, kan du efterfølgende nemt slettes dem igen. 
På PC sletter du dine cookies ved at bruge genvejstasterne: 
CTRL + SHIFT + Delete

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, kan du finde hjælp på nedenstående links, afhængig af, hvilken browser du bruger.

    •    Internet Explorer

    •    Mozilla Firefox

    •    Google Chrome

    •    Opera

    •    Safari

    •    Flash cookies (alle browsere)

    •    iPhone, iPad og andet fra Apple

    •    Telefoner med Android styresystem

    •    Telefoner med Windows 7


Læs mere om cookies i de forskellige browsere her
 

Kontaktformular:
 

Når du sender en besked via vores kontaktformular, gemmer vi dine data, for at kunne svare på din henvendelse. Når du anvender vores kontaktformular sendes dine oplysninger krypteret.

 

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Bosch Car Service Viborg A/S | Lundborgvej 10 | 8800 Viborg | Telefon 86 61 10 11